Nieuw hoofdstuk ‘Finding Freedom’ doet ogen rollen: “Harry en Meghan spelen het slachtoffer”

"ZE WILLEN HET LAATSTE WOORD"

Sinds vandaag ligt er een nieuwe druk van het boek ‘Finding Freedom’ in de rekken, een biografie over het recente leven van prins Harry en Meghan Markle

LEES MEER
LEES MEER

Volgens insiders zou het koppel actief hebben meegewerkt aan het werk van auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand

LEES MEER
LEES MEER

In het boek wordt er onder andere uitgeweid over de beschuldigingen van racisme die het koppel tegenover de koninklijke familie hebben geuit tijdens hun interview met Oprah

LEES MEER
LEES MEER

“Harry en Meghan schrikken er niet van dat het koningshuis daar niet uitgebreid op heeft gereageerd”, klinkt het. “Ze hadden verwacht dat ze hun verantwoordelijkheid zouden ontlopen"

LEES MEER
LEES MEER

"Bovendien zijn de woorden van de Queen hen niet ontgaan: ‘Mensen kunnen zich dingen anders herinneren.’ Daarmee zegt ze dat Harry en Meghan niet de waarheid spreken"

LEES MEER
LEES MEER

Royalty-expert Richard Kay is niet te spreken over die statements over de koninklijke familie. “Harry en Meghan zijn kwaad dat hun interview niet meer schade heeft toegebracht bij het koningshuis"

LEES MEER
LEES MEER

"Ze hebben het gevoel dat ze ‘niet gewonnen’ hebben, en willen nu perse het laatste woord. Wat ik hier vooral uit opmaak is dat ze zichzelf wanhopig proberen te profileren als slachtoffers"

LEES MEER
LEES MEER